Wandelen met alpaca's:


Wil jij ook graag een wandeling met onze lieve alpaca's maken? Boek dan snel ons wandel arrangement. De wandelingen met onze alpaca's vinden plaats in het Staphorster bos en dus niet op onze Alpa Farm Rouveen.

De wandelingen zijn leuk voor jong en oud en zijn heel rustgevend en gezellig. Er word gewandeld in groepen van minimaal 2 en maximaal 10 personen. Er zijn 5 alpaca´s dus bij meer dan 5 personen word er tijdens de wandeling gewisseld zodat iedereen met een alpaca kan wandelen. De wandeling duurt ongeveer 45 minuten. Tijdens de wandeling is er een korte pauze en kan je vragen stellen over de alpaca's ook is er tijd om ze brokjes te voeren en leuke foto's te maken. Na de wandeling is er tijd voor koffie/thee en wat lekkers, dit is bij de prijs inbegrepen. (Let op: Er zijn geen sanitaire voorzieningen aanwezig op plek van de wandeling) 
 

Alpaca's zijn echte kudde dieren en blijven dan ook graag dicht bij elkaar tijdens de wandeling. Het tempo van de wandeling zal worden aangepast aan die van de Alpaca's.

Kinderen t/m 15 jaar dienen onder begeleiding van een volwassene deel te nemen aan de wandelingen.

Uiteraard houden we ons aan de corona richtlijnen. Dus houden we 1,5 meter afstand van elkaar. Schudden we geen handen en is het niet toegestaan deel te nemen aan de wandeling wanneer je verschijnselen van niezen, hoesten of koorts hebt.