Wandelen met alpaca's:

Wil jij ook graag een wandeling met onze lieve alpaca's maken? Boek dan snel een alpaca wandeling. De wandelingen vinden plaats in het Staphorster bos en dus niet op onze Alpa Farm Rouveen.


De wandelingen zijn leuk voor jong en oud en zijn heel rustgevend en gezellig. Er word gewandeld in groepen van minimaal 2 en maximaal 16 personen. Er zijn 8 alpaca´s dus bij meer dan 8 personen word er tijdens de wandeling gewisseld zodat iedereen met een alpaca kan wandelen. De wandeling duurt ongeveer 45 minuten. Tijdens de wandeling is er een korte pauze en is er tijd om ze brokjes te voeren en leuke foto's te maken. Na de wandeling is er tijd voor koffie/thee en wat lekkers, dit is bij de prijs inbegrepen. (Let op: Er zijn geen sanitaire voorzieningen aanwezig op plek van de wandeling) 
 

Alpaca's zijn echte kudde dieren en blijven dan ook graag dicht bij elkaar tijdens de wandeling. Het tempo van de wandeling zal worden aangepast aan die van de Alpaca's. 

Kinderen t/m 15 jaar dienen onder begeleiding van een volwassene deel te nemen aan de wandelingen. (Alle deelnemers incl. begeleiders dienen te betalen voor de wandeling)