Maak kennis met onze alpaca's

Hieronder worden onze alpaca's aan je voorgesteld. Iedere alpaca heeft zo zijn/haar eigen karakter. 

Elvis

Dit is Elvis is een witte ruin geboren op 21-05-2017. Hij is erg nieuwsgierig, staat altijd vooraan en houd erg van eten. En tevens de leider van de groep.

George

Dit is George een lichtbruine ruin geboren op 26-06-2019. George is erg nieuwsgierig en komt graag uit je hand eten. Verder is hij erg rustig zelfs de kleinste kinderen kunnen met hem wandelen. 

Madonna

Dit is Madonna een lichtbruine merrie geboren op 11-06-2019. Madonna houd niet zo van aandacht en loopt daarom graag los in het weiland en gaat niet zo vaak mee op wandelingen. Wel komt ze soms even wat brokjes uit je hand eten. 
Madonna is de moeder van Tina. 


Tina

Dit is Tina een donkerbruine merrie geboren in juli 2023. Tina is de dochter van Madonna en is de jongste van het stel. Tina is een tikkeltje brutaal en komt graag bij je voor wat brokjes en een aai.  


Elton

Dit is Elton een witte ruin geboren op 12-06-2017. Elton is een beetje verlegen en bekijkt altijd alles eerst even van een afstandje.


Amy

Dit is Amy een donkerbruine merrie, geboren in 2022. Amy komt graag even bij de mensen kijken en eet graag uit je hand. Ze is klein van stuk en erg schattig!


Freddy

Dit is Freddy een ruin die geboren is in 2022. Freddy is donkerbruin met witte vlekjes hier en daar. Freddy is erg lief en komt graag even bij je. 


Adele

Dit is Adele een grijze merrie met blauwe ogen die geboren is in 2022. Ze vind mensen nog een beetje spannend maar durft al wel uit je hand te eten.