LET OP:

In de maandan augustus en september is het beperkt mogelijk activiteiten te boeken i.v.m. zwangerschapsverlof. Kijk bij reserveren voor de beschikbare data.

 

Tijdelijk niet te reserveren! 


Alpaca High Tea

Tijdens de High Tea tussen de alpaca's krijg je heerlijke kleine zoete- en hartige hapjes. Natuurlijk zijn hier onbeperkt thee (of koffie) bij inbegrepen.
 
Uiteraard houden we ons aan de corona richtlijnen. Dus houden we 1,5 meter afstand van elkaar. Schudden we geen handen en is het niet toegestaan deel te nemen aan de high tea wanneer je verschijnselen van niezen, hoesten of koorts hebt. 


De prijs voor een High Tea is € 24,95 per persoon.

Alpaca wandeling

Het is mogelijk om een leuke wandeling te boeken met onze alpaca's. Deze wandeling zal plaats vinden in het Staphorster bos en dus niet op de locatie van Alpa Farm Rouveen. De wandeling is incl. koffie/thee en wat lekkers.


Uiteraard houden we ons aan de corona richtlijnen. Dus houden we 1,5 meter afstand van elkaar. Schudden we geen handen en is het niet toegestaan deel te nemen aan de wandeling wanneer je verschijnselen van niezen, hoesten of koorts hebt.
 
Prijs:
Wandeling incl. koffie/thee en wat lekkers € 17,50 p.p.
Kinderen t/m 4 jaar mogen gratis deelnemen.
Voor kinderen van 5 t/m 10 is de prijs € 12,50 p.p


 

Tijdelijk niet te reserveren! 


Alpaca Picknick

Het is in de lente- en zomer maanden (april t/m september) mogelijk een Alpaca Picknick te boeken. Je krijgt een heerlijke picknick mand gevuld met allemaal lekkernijen. Deze kan je buiten op de picknick tafels, of op een kleedje in het gras nuttigen. Bij slecht weer zal de picknick binnen plaatsvinden.

 Uiteraard houden we ons aan de corona richtlijnen. Dus houden we 1,5 meter afstand van elkaar. Schudden we geen handen en is het niet toegestaan deel te nemen aan de picknick wanneer je verschijnselen van niezen, hoesten of koorts hebt. 


De prijs voor de picknick is € 22,95 Per persoon. Alpaca wandeling feed en greet

Tijdens de feed en greet eten onze alpaca's uit je hand. Je kan leuke foto's of selfies maken en ondertussen kom je van alles te weten over alpaca's. Ook mag je natuurlijk vragen stellen. En is er een kopje koffie, thee of fris.  
 
Uiteraard houden we ons aan de corona richtlijnen. Dus houden we 1,5 meter afstand van elkaar. Schudden we geen handen en is het niet toegestaan deel te nemen aan de feed en greet wanneer je verschijnselen van niezen, hoesten of koorts hebt. 


De prijs voor de feed en greet is € 12,50 per persoon. Alpaca Kinderfeestje

Vraag gerust naar de mogelijkheden voor een alpaca kinderfeestje tijdens corona. 

Het is bij ons mogelijk een alpaca kinderfeestje te houden dit houd in een kleine feed en greet met de alpaca's, de alpaca's voeren, knuffelen en leuke foto's maken natuurlijk, daarna actieve spelletjes bijvoorbeeld: Spijker slaan, zaklopen, grote laarzen race, stokpaardjes race, en/of een kaart knutselen met alpaca wol........... en als afsluiter natuurlijk patat met lekkere snacks! 

Kinderfeestjes worden gehouden voor kinderen van 5 t/m 13 jaar.
En voor minimaal 4 en maximaal 10 kinderen. Op iedere 5 kinderen dient 1 begeleider aanwezig te zijn die verantwoordelijk is voor het gedrag en veiligheid van de kinderen. De feestjes duren ongeveer 2 uur. 


Uiteraard houden we ons aan de corona richtlijnen. Dus houden we 1,5 meter afstand van elkaar. Schudden we geen handen en is het niet toegestaan deel te nemen aan het kinderfeestje wanneer je verschijnselen van niezen, hoesten of koorts hebt.

De prijs voor een kinderfeestje is € 15,00  per kind en € 7,50 per begeleider. 
Deze prijs is incl. het eten en drinken.Annuleren

Bij Alpa Farm Rouveen gelden de volgende annuleringsvoorwaarden. Als je onverhoopt niet kan deelnemen aan een van de activiteiten ga je akkoord met onderstaande annuleringsvoorwaarden. 

  • Bij annulering tot 1 week voor de activiteit kan dit kosteloos. 
  • Bij annulering tot 3 dagen voor de activiteit word 50% van de kosten in rekening gebracht.
  • Bij annulering binnen 3 dagen voor de activiteit zal het gehele bedrag in rekening worden gebracht.


Regels in en om het alpaca verblijf:

In- en om het alpaca verblijf gelden een aantal regels om de gezondheid en het welzijn van onze alpaca's te waarborgen. Indien deze regels niet worden nageleefd wordt de toegang tot het verblijf ontzegd.
Zo mogen de dieren absoluut niet gevoerd worden van het eten dat tijdens de activiteiten geserveerd worden, dit eten is slecht voor de dieren. U mag ze alleen het voer geven dat u bij aanvang van de activiteiten, in een bakje, van ons krijgt. Alpaca's zijn erg nieuwsgierig en zullen je mogelijk benaderen. 
Tijdens het voeren is het vaak mogelijk ze te aaien. Willen ze dit niet dan laten we ze met rust. We proberen het rustig te houden op ons erf dus niet schreeuwen, gillen of onverwachte bewegingen. 

Het alpaca verblijf is niet verwarmt dus houd hier in uw kleding keuze rekening mee.