Alpaca High Tea

Tijdens de High Tea tussen de alpaca's krijg je heerlijke kleine zoete- en hartige hapjes. Natuurlijk zijn hier onbeperkt thee (of koffie) bij inbegrepen. Daarnaast krijg je informatie over de alpaca's, mag je ze aaien en brokjes voeren. 


Prijs:
€ 27,95 per persoon.
4 t/m 1 0 jaar € 25,00
0 t/m 3 jaar gratis

Alpaca wandeling

De alpaca wandelingen vinden plaats in het mooie en dus niet op de locatie van Alpa Farm Rouveen. De wandeling is incl. koffie/thee en wat lekkers.
 
Prijs:
€ 22,50 p.p.

4 t/m 10 jaar € 15,00 p.p 

0 t/m 3 jaar gratis.

Iedereen die met de wandeling meeloopt dient hiervoor te betalen. 

Alpaca Picknick

Het is in de lente- en zomer maanden mogelijk een Alpaca Picknick te boeken. Je krijgt een heerlijke picknick mand gevuld met allemaal lekkernijen. Deze kan je buiten op de picknick tafels, of op een kleedje in het gras tussen de alpaca's nuttigen. Bij slecht weer kan de picknick binnen met uitzicht op de alpaca's.

Prijs:
€ 25,95 Per persoon. 

4 t/m 1 0 jaar € 23,00
0 t/m 3 jaar gratis 


Alpaca feed en greet

Tijdens de feed en greet eten onze alpaca's uit je hand. Je kan leuke foto's of selfies maken en ondertussen kom je van alles te weten over alpaca's. Ook mag je natuurlijk vragen stellen. De feed en greet is inclusief een kopje koffie/thee of fris en wat lekkers.  
 


Prijs:
€ 14,00 per persoon

0 t/m 2 jaar gratis 


Alpaca Kinderfeestje


Het is bij ons mogelijk een alpaca kinderfeestje te houden, dit houd in een kleine feed en greet met de alpaca's, de alpaca's voeren, knuffelen en leuke foto's maken natuurlijk, daarna actieve spelletjes en een kaart knutselen met alpaca wol. En als afsluiter natuurlijk patat met een lekkere snack!

Kinderfeestjes worden gehouden voor kinderen van 5 t/m 13 jaar.
En voor minimaal 4 en maximaal 10 kinderen. Op iedere 5 kinderen dient 1 begeleider aanwezig te zijn die verantwoordelijk is voor het gedrag en veiligheid van de kinderen. De feestjes duren ongeveer 2 uur.  

De prijs :
€ 15,50  per kind en 
€ 8,00 per begeleider. 

Deze prijs is incl. het eten en drinken.Alpaca wandeling + High tea of picknic

Naast alleen een wandeling, high tea of picknick is het ook mogelijk om de wandeling te combineren met een van deze 2.

Dus eerst maak je een alpaca wandeling in het bos en na afloop kom je gezellig mee naar de boerderij om daar te genieten van een high tea of picknick tussen de alpaca's

De prijs :
€ 45,50 per persoon
4 t/m 10 jaar € 35,00
0 t/m 3 jaar gratis

Broez'n & Smikkelen

Kom op de E-Broezer vanuit IJhorst naar Rouveen en geniet op onze alpaca boerderij van een heerlijke Alpaca High tea of Alpaca Picknick. 
Na al het lekkers Broez je weer rustig terug naar IJhorst. Zo maak je er een gezellig, uniek en lekker uitje van. Het gehele arrangement duurt ongeveer 3,5 uur.


Prijs:
€ 62,00 per persoon inclusief huur e-broezer 

Bijrijders € 27,95 (4 - 10 jaar) 

Bijrijders € 32,95 (ouder dan 10 jaar)

Alpaca's op locatie 

Heb jij een evenement en wil je graag dat de alpaca's bij jou op locatie komen?

In overleg en bij beschikbaarheid is dit mogelijk.

Prijs op aanvraag

Annuleren

Bij Alpa Farm Rouveen gelden de volgende annuleringsvoorwaarden. Als je onverhoopt niet kan deelnemen aan een van de activiteiten ga je akkoord met onderstaande annuleringsvoorwaarden. 

  • Bij annulering tot 1 week voor de activiteit kan dit kosteloos. 
  • Bij annulering tot 3 dagen voor de activiteit word 50% van de kosten in rekening gebracht.
  • Bij annulering binnen 3 dagen voor de activiteit zal het gehele bedrag in rekening worden gebracht.


Regels in en om het alpaca verblijf:

In- en om het alpaca verblijf gelden een aantal regels om de gezondheid en het welzijn van onze alpaca's te waarborgen. Indien deze regels niet worden nageleefd wordt de toegang tot het verblijf ontzegd.
Zo mogen de dieren absoluut niet gevoerd worden van het eten dat tijdens de activiteiten geserveerd wordt, dit eten is slecht voor de dieren. U mag ze alleen het voer geven dat u bij aanvang van de activiteiten, in een bakje, van ons krijgt. Alpaca's zijn erg nieuwsgierig en zullen je mogelijk benaderen. 
Tijdens het voeren is het vaak mogelijk ze te aaien. Willen ze dit niet dan laten we ze met rust. We proberen het rustig te houden op ons erf dus niet schreeuwen, gillen of onverwachte bewegingen. 

Het alpaca verblijf is niet verwarmt dus houd hier in uw kleding keuze rekening mee.